Cattle---
1. What caracteristic do you think were selected for each type of cattle
-Beef cattle are bred to have more meat on them where as jersey cows are bred for the production of milk.
2. How does the sex of the animal affect it’s function?
- Male cows are larger in stature but they cannot produce milk making them better for beef cattle.
3. Are all of the differences between the two types of cattle due to selective breeding? What else could count for these differences?
-Selective breeding can cause many differences other causes could be due to: diet, environnement etc..
4. What are some ways which farmers can produce beef cattle with very tender meat?
- The farmers can pre-select the diet of the cows which are going to be for beef and slaughter them while they’re young
5.There are many cattle breeds. Choose one and research it on the internet.
JERSEY COW—
Small milk producing cow from the British Channel Island of Jersey.
High butterfat content regardless of diet.
Lower costs due to smaller size(800-1200 pounds).
JULIE and DALLAS
1.Qu'est-ce caracteristic pensez-vous ont été sélectionnés pour chaque type de bétail?
Bovin de boucherie sont élevés à avoir plus de viande sur eux, où les vaches Jersey sont élevés pour la production de lait.
2. Comment le sexe de l'animal affectent la fonction?
Vaches male sont de plus grande taille, mais ils ne peuvent pas produire du lait rendre plus efficaces pour les bovins de boucherie.
3.Sont tous des différences entre les deux types de bovins suite à la reproduction sélective? Quoi d'autre pouvait compter pour ces différences?
Élevage sélectif peut causer des causes nombreuses autres différences pourraient être dues à: l'alimentation, environnement, etc.
4. Quelles sont les façons dont les agriculteurs peuvent produire des bovins de boucherie avec de la viande très tendre?
Les agriculteurs peuvent pré-sélectionner l'alimentation des vaches qui vont être pour la viande bovine et de boucherie eux pendant qu'ils sont jeunes
5.There sont nombreuses races de bovins. Choisissez l'une et de recherche sur l'internet.
JERSEY COW-petits producteurs de lait de vache de l'île anglo-normandes de Jersey. Haute teneur en matière grasse indépendamment de l'alimentation. Baisse des coûts due à une plus petite taille (800-1200 lb).
JULIE et DALLAS
Wednesday, October 21, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment